Az egytálételek minden előnyét magában foglalja ez az étel: egyszerűen elkészíthető, tápláló és nagyon finom
Hozzávalók
- 200 g burgonya
- 30 ml joghurt
- 100 g konzerv kukorica
- 100 g csirkemell
|
- 20 g vöröshagyma
- 5 ml olaj
- őrölt feketebors
|
Elkészítés
Kevés olajon pirítsa üvegesre az apróra szeletelt hagymát és tegye bele a kockára vágott csirkemellet és a kukoricát. Eközben tegye fel főni héjastul a burgonyát bő, sós vízben és ha megpuhult, hámozza meg illetve karikázza fel. Vegyen egy hőálló üvegtálat, fektesse az aljára a burgonyakarikák felét, a csirkemellet majd a hagymás kukoricát és fedje be a maradék burgonyával. Tetejét locsolja meg a fűszerezett joghurttal és sütőbe tolva, közepes lángon süsse össze.